+86-511-86095270

Категорија производа

Контактирајте нас

Јиангсу Баилеy стил мост Цо., Лтд

Адреса : Н 0.2 Меилинwан Бранцх Роад, округ Дингмао, Зхењианг, Јиангсу, Кина (копно)

Контакт особа: Мр.Јацк Wанг (Менаџер)

Тел : 86-511-86095270

Факс : 86-511-88881212

Мобилни телефон: 86-15862985234.

Е-маил : jsbaileybridge@163.com

Сајт : http://www.cnbailey.com

Знање

Дом > Знање > Садржај

У детаље изградњу моста

лежиште за папир за 1, кабл од нормалне животне средине кроз зид у ватру, отпоран на експлозију окружењу, требало би да послужавник кабл заптивање уређај инсталиран на зиду.

2 , када кабл мост из на отвореном у затвореном простору зида, изван зидина од кише-доказ мера треба предузети.

3 , лежиште за кабл од на отвореном у затвореном простору зид висок инсталацију, кабловска тацне да би били проширени силазни слопинг одговарајуће интервалима, а онда горе поново да подесите да бисте спречили киљнице дуж послужавник кабл у собу.

4 , када кабл мост преко насеље експанзија зглобова, кабловски треба да буде прекинута, искључите интервалу до 100мм као. Креирао привременим именом националних норми, тамо су више захтева на кабловску лежиште за инсталацију, захтеви за кабловску лежиште за кабловску лежиште за инсталацију. Земље које је превладати. Кабл лежиште за изградња индустријских и цивилног полагање Енергетски каблови, контролни каблови, каблове за комуникацију и контролу каблове. Кабл тацне инсталација, генерални распоред кабл мост оквир интервала требало за најкраћи могући. Безбедан рад и изградња би требало да буде задовољна инсталацију, одржавање и употреба Кабела захтеве. Носачи каблова имати довољно крутост и снагу, кабл пружа поуздани ослонац.