+86-511-86095270

Категорија производа

Контактирајте нас

Јиангсу Баилеy стил мост Цо., Лтд

Адреса : Н 0.2 Меилинwан Бранцх Роад, округ Дингмао, Зхењианг, Јиангсу, Кина (копно)

Контакт особа: Мр.Јацк Wанг (Менаџер)

Тел : 86-511-86095270

Факс : 86-511-88881212

Мобилни телефон: 86-15862985234.

Е-маил : jsbaileybridge@163.com

Сајт : http://www.cnbailey.com

Баилеy акорд муњу

Спецификације 1 да подржи Баилеy декинг систем 2 да се повеже акорде и панели 3 који се обично користе у челични мост 4 табле понтонски мост муњу користи за повезивање на горњу и доњу табли. Провери муњу &амп; акорд члан грома: трас вијак се користи за повезивање на горњу и доњу трас. Док користите,...

  Product Details

Техничке карактеристике
1 за подршку Баилеy декинг система
2 повезати акорде и панели
3 који се обично користе у челични мост
4 понтонски мост

Табла Громе користи за повезивање на горњу и доњу табли.
Провери муњу &амп; акорд члан грома: трас вијак се користи за повезивање на горњу и доњу трас. Док користите, Уметање назад у рупу трас акорд члана Громе од врха до дна, да про-платформу за од муњу искористи унутар акорд члан, и пооштрити орах. Акорд члан муњу, слична трас муњу, само 7цм дужине, се користи за повезивање трас и члан појачаног акорд, инсталиран према Фиг. 3-20, пусти шраф главу закопати у члан појачаног акорд, избегавајући да блокира мост док потискујући.
Понтонски мост је врста преносив, унапред измишљеним, трас мост. То је развијен од стране Британаца током другог светског рата за војну употребу и видео опсежно користи од стране британски и амерички војни инжењерске јединице.

Понтонски мост је имао предности које захтевају нема посебне алате или тешке опреме да се окупе. Дрво и челични мост елементи били мали и довољно лаган за буде носио у камионе и подигао на своје место ручно, а не захтева употребу дизалице. Мостови су били довољно јака да носи тенкова. Баилеy мостова и даље интензивно користи у грађевинарству грађевинских пројеката, као и да пруже привремене прелаза за стопало и возило промет.

Успех понтонски мост је због своје јединствене модуларном дизајну, као и чињеница да један могао бити састављан са минималним помоћ од тешке опреме. Вецина , ако не и све, претходног дизајна за војне мостова потребна дизалица да укине пред окупљеним моста и спустите га на своје место. Баилеy делове биле направљене од стандардних челичних легура и били довољно једноставно да би делова у бројним различитим фабрике могао бити потпуно заменљива. Сваки појединачни сегмент могао бити ношена мали број људи, омогућавајући инжењери војску да се лакше и брже него раније, у припреми пут за трупе и матéриел напредују иза њих. Коначно , модуларном дизајну дозвољено инжењери изградити сваки мост бити дуга и јака по потреби удвостручавање или утростручавања се на подршку од врата или на роадбед одељака.

Hot Tags: Баилеy акорд Громе, Кине, произвођачи, фабрика, велепродаје, јефтино
Сродни производи